Ipanema by Gisele

Ipanema este cea mai stralucitoare regiune din Brazilia. Este situata in sudul orasului Rio de Janeiro si a devenit faimoasa in anii ’60 prin intermediul hitului “The Girl from Ipanema

In 2002 supermodelul brazilian Gisele Bundchen si-a lansat propria linie de incaltaminte numita “Ipanema Gisele Bundchen” in colaborare cu Grendene. Linia de incaltaminte s-a bucurat de un imens succes pe plan international iar brandul Ipanema a devenit cel mai vandut in materie de flip-flops din lume depasindu-i pe legendarii flip-flops de la Havaianas.

Designul cu detalii deosebite imbina confortul cu stilul iar pretul este si el unul accesibil. Toate acestea fac din Ipanema incaltamintea ideala pentru vara. Materialul din care este realizata linia este un PVC special care permite o modelare foarte diversa dar si un confort sporit piciorului. In plus este reciclabil in proportie de 100%.

Ipanema se implica si in proiecte de responsabilitate sociala. O parte din profitul colectiei din 2010 numita “Colourful Sea” va fi donata catre “Proiectul Tamar” – un program de conservare marina care vine in ajutorul a cinci specii de testoase care sunt pe cale de disparitie si care traiesc in apele din Brazilia.

Eu mi-am achizitionat prima mea pereche de sandale Ipanema in vara aceasta si m-am indragostit pe loc de ele. Sunt incredibil de confortabile si designul este unul adorabil. Imi placeau mai multe modele insa in final le-am ales pe acestea:

Bineinteles ca sora mea nu s-a lasat mai prejos si si-a cumparat si ea atat o pereche de sandale cat si una de flip-flops:

In Romania gasiti sandalele Ipanema la Office Shoes. Preturile pornesc de la 50 ron si pot ajunge pana la 150 ron.

La final asa cum v-am obisnuit, o selectie cu cei mai frumosi flip-flops si sandale marca Ipanema:

Advertisements

2 Responses to “Ipanema by Gisele”

  1. inspectorhr Says:

    Iti recomand o promovare mai incisiva ,nu neaparat de nisa,te-ar interesa sa colaboram,ce zici?

  2. Despre moda si alte pasiuni « time 4 fashion Says:

    […] Reintoarcerea la Feminitate, Coca’s Shoes, Party outfits, Jimmy Choo – pantofi cu sex appeal, Ipanema by Gisele, Diana Bobar Design, NYC Street Style, Have yourself a stilish 2011!, The Art Story Bijoux, VFW […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: