Atelier de stil si imagine personala

Incepand cu data de 1 noiembrie Fundatia Calea Victoriei organizeaza un atelier de stil si imagine personala al carei lector este Irina Markovits.

Cursul are 6 intalniri (5 teoretice si una practica) saptamanale, incepand cu orele 18.30.

Temele atelierelor vor fi:

Sedinta 1: Imaginea exterioara si imaginea de sine. Puterea primei impresii. Ce inseamna «a fi bine imbracata»?

Sedinta 2: Sa ne intelegem silueta si proportiile. Elemente de design si iluziile optice

Sedinta 3: Lumea culorilor – paletele cromatice care ne infrumuseteaza. Culorile: reguli de purtare, mesajul psihologic, armonii cromatice. Folosirea culorilor pentru a crea iluzii optice

Sedinta 4: Moda si capitalele ei ; trenduri si ciclicitate. Clasic si/ sau in tendinte. Legatura dintre personalitate, stil de viata si preferintele vestimentare.

Sedinta 5: Atelier practic: Viziunea propriului stil – moodboards

Sedinta 6: Atelier practic: Sesiune de shopping

Costul este de 270 RON (210 RON pentru studenti), iar numarul maxim de participante este 15. Descrierea completa a atelierului o gasiti aici.

Va puteti inscrie aici.

Cursul se va repeta cu regularitate, in fiecare luna – asa ca, daca acum s-au ocupat toate locurile, va puteti inscrie la urmatorul.

Prima editie a acestui atelier pe care il frecventez si eu a inceput pe 1 octombrie. Astazi este a treia sedinta – invatam despre culori!
Va recomand sa mergeti daca vreti sa va imbunatatiti stilul vestimentar. Sunt foarte multe sfaturi practice si sunt convinsa ca fiecare dintre voi isi doreste sa stie mai multe despre cum sa isi puna in valoare silueta, cum sa asorteze culorile care i se potrivesc, sau pur si simplu are unele dileme de stil la care ii poate raspunde un specialist in domeniu.

Partea mea preferata este la sfarsitul atelierului cand Irina ne intreaba daca avem intrebari. Bineinteles ca fiind 15 persoane intrebarile nu au cum sa nu apara. De la se mai asorteaza geanta cu pantofii, camasa se lasa pe afara sau se baga in pantaloni pana la ce fel de rochie trebuie sa port daca am soldurile late, nici un subiect nu ramane neacoperit. Si bineinteles ca niciodata nu terminam dupa doua ore si plecam mereu dupa ora 21:00. Dar nici nu te poti astepta la altceva atunci cand se strang 16 femei sa vorbeasca despre haine 🙂

Revin cu impresii complete la finalul acestui atelier!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: