Let’s have fun with style!

Am participat de curand la un concurs numit Let’s have fun!…with style powered by Lenovo. Nu am castigat nimic insa eu sunt multumita de setul cu care am participat la concurs asa ca vreau sa il impartasesc si cu voi!

Se pare insa ca e nevoie de mai mult decat un set frumos si anume de determinare 🙂 Tipa care a castigat s-a inscris cu nici mai mult nici mai putin de 80 de seturi din cele 635 inscrise!

Advertisements

4 Responses to “Let’s have fun with style!”

 1. Deea Says:

  Nu prea cred ca a avut mare importanta faptul ca Lulu, castigatoarea, s-a inscris cu 80 de seturi. Daca ea a avut timp si inspiratie sa isi mareasca sansele de castig, asta e treaba ei. Insa chiar daca a avut atat de multe, in finala a fost ales unul singur. Si hey, eu m-am inscris cu 8 seturi si unul dintre ele a fost ales, deci nu s-a tinut cont de nr de inscrieri 🙂

  • mikybase012 Says:

   Deea nu am sugerat ca asta a fost criteriul, eu as fi ales-o pe ea catigatoare pentru efort :)) Am facut si eu un comentariu care s-a vrut amuzant, nu am rams cu resentimente dupa concurs. Felicitari pentru set eu pe tine te-am votat in finala!

 2. Deea Says:

  Sorry, tonul s-a inteles sa fi fost rautacios…si chiar ar fi fost pacat sa nu fi castigat Lulu care s-a straduit atat de mult. multumesc mult pt vot, eu chiar la abonamentul ala visam de cand a inceput concursul 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: